FREE KOMPUTER LATIHAN Pikeun pemula jeung profésional

PERTAMA KALI DI SITUS? Pikeun ngamimitian latihan komputer gratis anjeun, angkat ka bagian - Dasar Komputer. Ulah hilap yén euweuh urusan kumaha pamaké ngalaman kami, nanaon bisa lumangsung dina kahirupan "komputer", sarta ku kituna, dulur bakal butuh bagian kayaning: Internet, Software, Windows, kitu ogé Tips nu bisa gancang tur mantuan dina susah. kaayaan gratis.
Windows
Alat multifungsi - kumaha nyambungkeun ka PC sareng ngonpigurasikeunana pikeun digawé
100
Sadaya-di-hiji ngabantosan anjeun nyitak
Windows
Kumaha mareuman bewara push dina smartphone sareng komputer anjeun
217
Kiwari, sagala browser ngidinan Anjeun pikeun nempo eusi dina
Windows
Bandicut video cutter app - kumaha carana motong, pamisah jeung gabung video dina Windows
139
Bandicut video cutter mangrupakeun program nu mantuan
Windows
Reg Pangatur 8 Optimizer
58
Reg Organizer mangrupikeun aplikasi anu seueur
Windows
RogueKiller Anti-Malware: Unduh sareng Anggo Alat Panyeken Malware
146
Gawe di Internet, Anjeun kudu sieun software bahaya
Windows
Iobit Advanced SystemCare 15 Optimizer
121
Advanced SystemCare mangrupikeun pakét alat anu saé pikeun ngabantosan
Artikel
MedCard
46
MedKarta nyaéta program anu dirancang pikeun
Windows
Prosés Aswidsagent sarta ngaleupaskeun tina komputer
134
Aswidsagent.exe nyaéta file modul Protection Identity
Windows
OneClickRoot
30
OneClickRoot mangrupikeun program anu gampang ngabantosan
Parangkat lunak
Prolog Visual
69
Visual Prolog nyaéta program pikeun palaksanaan basa program Prolog.
Windows
Kumaha miceun One Drive tina sidebar File Explorer dina Windows 10
133
Windows XNUMX ngajadikeun layanan awan OneDrive
Parangkat lunak
Kumaha carana milih waktos sateuacan layar konci nembongan dina Windows 10
237
Nalika teu malah hiji operasi dipigawé dina komputer
Parangkat lunak
DAEMON Alat Lite
195
pikeun Windows DAEMON Pakakas - hardened, sorangan
Parangkat lunak
Mitra Obrolan - Kumaha Jalankeun Larangan sareng Pasang Layanan Google dina Smartphone Huawei
261
Sakumaha anjeun terang, ngalangkungan Google Services,
Windows
"Telepon Windows Help Desk Langsung" waspada scam
282
Ieu, situs web jahat anu ngamajukeun anu mayar
Parangkat lunak
Masang pangropéa téksu Notepad standar dina Windows 10
285
Dina Windows XP, Vista, 7, 8, 10 Notepad diwangun-di