TRAJNIM FALAS KOMPJUTERIKE PËR FILLES DHE PROFESIONAL

HERE E PARE NE SITE? Për të filluar trajnimin tuaj falas të kompjuterit, thjesht shkoni te seksioni - Bazat e kompjuterit. Mos harroni se sado përdorues me përvojë që jemi, gjithçka mund të ndodhë në jetën "kompjuterike", dhe për këtë arsye, të gjithë do të kenë nevojë për seksione të tilla si: Internet, Software, Windows, si dhe Këshilla që mund të ndihmojnë shpejt dhe në një vështirësi të vështirë. situatë pa pagesë.
Dritaret
Pajisja shumëfunksionale - si ta lidhni atë me një PC dhe ta konfiguroni për punë
91
Gjithë-në-një ju ndihmon të printoni
Dritaret
Si të çaktivizoni njoftimet push në smartphone dhe kompjuterin tuaj
211
Sot, çdo shfletues ju lejon të shikoni përmbajtjen në
Dritaret
Aplikacioni i prerësit të videove Bandicut - si të prisni, ndani dhe bashkoni videon në Windows
138
Bandicut video prerës është një program që ndihmon
Dritaret
Reg Organizer 8 Optimizer
57
Reg Organizer është një aplikacion me shumë
Dritaret
RogueKiller Anti-Malware: Shkarkoni dhe përdorni një mjet të skanimit të malware
145
Duke punuar në internet, duhet të keni frikë nga programet e rrezikshme
Dritaret
Iobit Advanced SystemCare 15 Optimizer
121
Advanced SystemCare është një paketë e mirë mjetesh për të ndihmuar
Artikuj
MedCard
44
MedKarta është një program që është krijuar për
Dritaret
Procesi Aswidsagent dhe heqja e tij nga kompjuteri
134
Aswidsagent.exe është skedari i modulit të Mbrojtjes së Identitetit
Dritaret
OneClickRoot
30
OneClickRoot është një program që mund të ndihmojë lehtësisht
butë
Prolog vizual
69
Visual Prolog është një program për zbatimin e gjuhës programuese Prolog.
Dritaret
Si të hiqni One Drive nga shiriti anësor i File Explorer në Windows 10
131
Windows XNUMX bën shërbimin cloud të OneDrive
butë
Si të zgjidhni kohën para shfaqjes së ekranit të kyçjes në Windows 10
237
Kur në kompjuter nuk kryhet as edhe një operacion
butë
DAEMON Tools Lite
195
për Windows DAEMON Tools - i ngurtësuar, më vete
butë
Partneri i bisedës - Si të anashkaloni ndalimin dhe të instaloni shërbimet e Google në një telefon inteligjent Huawei
261
Siç e dini, përmes Shërbimeve të Google,
Dritaret
Sinjalizim mashtrimi "Telefononi menjëherë Desk të Ndihmës së Windows".
282
Këtu është, një faqe interneti me qëllim të keq që promovon një pagesë
butë
Instalimi i redaktuesit standard të tekstit Notepad në Windows 10
285
Në Windows XP, Vista, 7, 8, 10 Notepad është i integruar