БЕСПЛАТНА КОМПЈУТЕРСКА ОБУКА ЗА ПОЧЕТНИК И ПРОФЕСИОНАЛ

ПРВ ПАТ НА САЈТОТ? За да започнете бесплатна обука за компјутери, само одете во делот - Основи на компјутери. Не заборавајте дека колку и да сме искусни корисници, сè може да се случи во животот на „компјутерот“ и затоа на сите ќе им требаат такви делови како што се: Интернет, Софтвер, Windows, како и Совети кои можат брзо и да помогнат во тешка ситуација бесплатно.
Windows
Мултифункционален уред - како да се поврзете со компјутер и да го конфигурирате за работа
91
Сè-во-едно ви помага да печатите
Windows
Како да ги оневозможите push известувањата на вашиот паметен телефон и компјутер
211
Денес, секој прелистувач ви овозможува да гледате содржина на
Windows
Апликација за сечење видео Bandicut - како да сечете, разделите и спојувате видео во Windows
138
Bandicut видео секач е програма која помага
Windows
Reg Organizer 8 Optimizer
57
Reg Organizer е апликација со бројни
Windows
RogueKiller Anti-Malware: Преземете и користете алатка за скенирање на малициозен софтвер
145
Работејќи на Интернет, мора да се плашите од опасен софтвер
Windows
Iobit Advanced SystemCare 15 Optimizer
121
Advanced SystemCare е добар пакет алатки за помош
членовите
MedCard
44
MedCarta е програма наменета за
Windows
Процесот на Aswidsagent и негово отстранување од компјутерот
134
Aswidsagent.exe е датотеката на модулот за заштита на идентитет
Windows
OneClickRoot
30
OneClickRoot е програма која лесно може да помогне
Софтвер
Визуелен пролог
69
Visual Prolog е програма за имплементација на програмскиот јазик Prolog.
Windows
Како да отстраните Еден диск од страничната лента на File Explorer во Windows 10
131
Windows XNUMX ја прави услугата облак OneDrive
Софтвер
Како да изберете време пред да се појави заклучениот екран во Windows 10
237
Кога на компјутерот не се врши ниту една операција
Софтвер
DAEMON Алатки Лајт
195
за Windows DAEMON Tools - стврднат, само по себе
Софтвер
Партнер за разговор - Како да ја заобиколите забраната и да ги инсталирате услугите на Google на паметен телефон Huawei
261
Како што знаете, преку услугите на Google,
Windows
Предупредување за измама „Веднаш повикајте го Windows Help Desk“.
282
Еве го, злонамерна веб-страница која промовира платена
Софтвер
Инсталирање на стандардниот уредувач на текст Notepad во Windows 10
285
Во Windows XP, Vista, 7, 8, 10 е вграден Notepad