GRATIS LATIHAN KOMPUTER UNTUK PAWIS LAN PROFESIONAL

Kaping pisanan ing situs? Kanggo miwiti latihan komputer gratis, pindhah menyang bagean - Dasar Komputer. Aja lali yen ora ketompo carane pangguna pengalaman kita, apa wae bisa kelakon ing "komputer" urip, lan mulane, saben wong bakal mbutuhake bagean kayata: Internet, Software, Windows, uga Tips sing bisa cepet lan bantuan ing angel. kahanan gratis.
Windows
Piranti multifungsi - carane nyambungake menyang PC lan ngatur kanggo karya
91
Kabeh-ing-siji mbantu sampeyan nyithak
Windows
Cara mateni kabar push ing smartphone lan komputer
211
Saiki, browser apa wae ngidini sampeyan ndeleng konten
Windows
Aplikasi pemotong video Bandicut - carane motong, pamisah lan gabung video ing Windows
138
Pemotong video Bandicut minangka program sing mbantu
Windows
Reg Organizer 8 Optimizer
57
Reg Organizer minangka aplikasi kanthi akeh
Windows
RogueKiller Anti-Malware: Ngundhuh lan Gunakake Alat Scanning Malware
145
Nggarap Internet, sampeyan kudu wedi karo piranti lunak mbebayani
Windows
Iobit Advanced SystemCare 15 Optimizer
121
Advanced SystemCare minangka paket alat sing apik kanggo mbantu
Artikel
MedCard
44
MedCarta minangka program sing dirancang kanggo
Windows
Proses Aswidsagent lan mbusak saka komputer
134
Aswidsagent.exe minangka file modul Identity Protection
Windows
OneClickRoot
30
OneClickRoot minangka program sing bisa mbantu kanthi gampang
Piranti Lunak
Prolog Visual
69
Visual Prolog minangka program kanggo implementasine basa pamrograman Prolog.
Windows
Cara mbusak One Drive saka sidebar File Explorer ing Windows 10
131
Windows XNUMX nggawe layanan awan OneDrive
Piranti Lunak
Cara milih wektu sadurunge layar kunci katon ing Windows 10
237
Nalika ora malah siji operasi dileksanakake ing komputer
Piranti Lunak
Alat Alat DAEMON Lite
195
kanggo Windows DAEMON Tools - hardened, ing dhewe
Piranti Lunak
Mitra Obrolan - Cara Nglewati Larangan lan Instal Layanan Google ing Smartphone Huawei
261
Kaya sing sampeyan ngerteni, liwat Layanan Google,
Windows
"Call Windows Help Desk Langsung" tandha scam
282
Punika, situs web angkoro ingkang dipun promosiaken mbayar
Piranti Lunak
Nginstal editor teks Notepad standar ing Windows 10
285
Ing Windows XP, Vista, 7, 8, 10 Notepad dibangun ing